Okay
  Public Ticket #2849500
icons not displaying
Closed

Comments

  • gillianstump started the conversation

    I’ve just noticed that on my site the arrow icons to link to the next image etc in the galleries and videos are not showing. I’m just getting a placeholder. This also applies to the slider. Could you help me find out how to correct this?


  •  512
    Vasilis replied

    Hi there,

    Please check for plugin conflicts https://www.cssigniter.com/kb/checking-for-plugin-conflicts/ and let me know if icons appear when you disable any plugin

  • gillianstump replied

    The problem was caused by the Socials Ignited plugin which is now disabled and the icons are now there. 

    All other plugins are now enabled. 

    Will I need to find an alternative to Socials Ignited? 


  •  512
    Vasilis replied

    Hi there,

    you will need to use this version https://downloads.wordpress.org/plugin/socials-ignited.1.11.zip then to fix these issues, since you have the 4.0 Fontawesome library

    Let me know if you need additional help with this.

  • gillianstump replied

    Thank you. 

    I've deleted the upgraded Socials Ignited and installed and activated this older version and it all seems to be back to normal.

    I assume I will need to resist any updates to the Socials Ignited plugin until my theme has the 5.0 Fontawesome library.

    Thanks again for your speedy assistance.

  •  512
    Vasilis replied

    Exactly! f you need additional help with anything, feel free to get in touch and I will be there for you within 24 hours.